Containers leasen of in termijnen betalen?
Nu mogelijk bij Claaf Medical

Claaf Medical als eerste met de mogelijkheid tot leasen van Containers

De aankoop van een Container, of jouw verpakkingsmateriaal totaal veranderen naar een container betekent meestal een forse uitgave voor jouw organisatie. Jouw organisatie heeft ook dagelijks liquidemiddelen nodig voor andere zaken. Kies daarom voor het huur/koop leasen of in termijnen betalen. Dat geeft je meer ruimte om te ondernemen.

Leasen van containers is één van de financieringsinstrumenten die je als organisatie hebt. Voor containers is leasing de populaire financieringsvorm. Waarom? Omdat een lease goed kan aansluiten bij het gebruik. De Containers zelf vormt een belangrijke zekerheid. Daardoor is een financiering eerder haalbaar voor jouw onderneming.

Containers

De Standaard + containers zijn het nieuwste productmodel van het assortiment containersystemen, met de verbeterde ontwerpdetails gepresenteerd aan de markt door Claaf Medical. Dit model, dat is geproduceerd met stabiel en robuust dozen en omslagen, wordt ook aan klanten aangeboden met in totaal 8 verschillende kleurcoderingsopties, waarvan 2 nieuwe kleuren toegevoegd. Dit containermodel kan worden gebruikt met zowel een papieren wegwerpfilter als 2000 cycli PTFE Teflonfilter. 

Het model, dat alle extra functies ondersteunt, zoals modulair automatisch vergrendelen, wordt ondersteund door vorige modellen, is verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De draagbeugels hebben een mobiliteitsmogelijkheid van 90°, maar kunnen dat wel ook te bestellen met 8 verschillende kleuren siliconen coating. Het vergrendelingsmechanisme van aluminium heeft een veersysteem en kan meer flexibiliteit en grip bieden uitvoering. Dozen en deksels zijn gemaakt van 2 mm dik speciaal gelegeerd aluminium. De dozen kunnen zijn besteld met of zonder perforatie. De veiligheidsdeksels die een tweede afdekking zijn voor effectieve externe bescherming, zijn ook beschikbaar voor 3 hoofdmaten.